Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis

Are you in the right place?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og vær med i konkurrencen om X briller fra Christopher Cloos + X valgfri skjorter fra BARONS til en samlet værdi á X.000 kr.

Ved at trykke ”TILMELD”, giver du samtykke til at Christopher Cloos og BARONS må sende dig nyhedsbreve. Konkurrencen slutter d. X måenede. Vinderen udtrækkes d.X. månede og får direkte besked via email. Samtidig accepterer du vores konkurrencebetingelser

Tak for din tilmelding
Besøg BARONS eller Christopher Cloos

... til vi trækker en vinder.

Kompromisløshed


BARONS og Christopher Cloos er gået sammen om at tilbyde dig et sæt af solbriller og skarpe skjorter til manden, der nægter at gå på kompromis. Til manden for hvem djævlen - og succesen - ligger i detaljen.


Tilmelder du dig konkurrencen, får du mulighed for at lægge X Cloos x Brady solbriller og x valgfrie BARONS-skjorter til en samlet værdi á 6.000 danske kroner.

GASTROTOOLS x BARONS

"Idéen bag den ultimative køkkenkniv er egentlig enkel. Det handler i sin enkelthed om at skabe et værktøj, en køkkenkniv, som kombinerer æstetisk skønhed og funktionalitet."

- Julius A. L. Høedt, President - Christopher Cloos

“En skjorte fra BARONS er ikke bare en skjorte. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og der er truffet mange synlige og usynlige valg på vejen mod at skabe den ultimative business skjorte.”

- Joachim Latocha, Founder of BARONS

Tilmeld dig vores nyhedsbreve, og vær med i konkurrencen om solbriller fra Christopher Cloos + x valgfri skjorter fra Barons til en samlet værdi á X.000 kr.

Ved at trykke ”TILMELD”, giver du samtykke til at Christopher Cloos og BARONS må sende dig nyhedsbreve. Konkurrencen slutter d. x september. Vinderen udtrækkes d. x. september og får direkte besked via email. Samtidig accepterer du vores konkurrencebetingelser

Tak for din tilmelding
Besøg BARONS eller Gastrotools

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!