Leaving Deloitte - launching Barons of Copenhagen

Leaving Deloitte - launching Barons of Copenhagen

September 2016

Our Journey

Farvel til de trygge rammer i Deloitte for at forfølge iværksætterdrømmen.

Vi har en ambition om at skabe et seriøst dansk alternativ til de svenske skjortegiganter. Vi har arbejdet benhårdt på at skabe den perfekte business-skjorte. Vores mål er at skabe et tidløst skjortebrand, som oser af kvalitet og godt håndværk.

Kernen i Barons of Copenhagen er Simplicity. Vores brand skal være simpelt at forstå. Super kvalitet og konsistens er vigtigt for os. Vi ønsker ikke at skabe et modebrand. Derfor kommer vi aldrig til at have en masse forskellige skjorter i vores sortiment.

Herudover skal der selvfølgelig være styr på arbejdsforholdene, Oeko-tex certificeret stof (ingen kemi) og en produktion der tager hensyn til miljøet. Derfor bliver vores skjorter produceret i Europa, hvor vi kan følge hvert led i fremstillingen tæt.

Nu tænker I sikkert - hvorfor lige skjorter? 

Som forretningsfolk synes vi egentlig, at vi har nogle helt simple krav til vores daglige uniform. Skjorten skal være super nem at stryge, være behagelig at have på og se skarp ud hele dagen. Det er aldrig rart at møde ind på kontoret i en krøllet skjorte. 

Vi kommer med glæde ud til jeres arbejdsplads, hvis I synes jeres kollegaer trænger til at se lidt mindre krøllede ud ;-)

Vi håber, I vil tage godt imod Barons of Copenhagen og besøge www.barons.dk.

Vi ses - i en Barons-skjorte,

Joachim