Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis

PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

 
For at sikre en god og tryg købsoplevelse hos BARONS kan du her finde information om hvordan vi indsamler og benytter data, samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender vores købsvilkår godkender du samtidig vores generelle Cookie- og Privatlivspolitik. 
 
 

1. VI ER DATAANSVARLIGE - SÅDAN KONTAKTER DU OS:

BARONS (Latron ApS)
CVR-nr: 36414553
Kronprinsensgade 8, 2.sal
customer@barons.dk 

Ved at benytte barons.dk accepterer du samtidig, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

2. FORMÅLET OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONDATA

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

 

3. KATEGORI AF PERSONOPLYSNINGER

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

BARONS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.  

 

4. OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger opbevares i fem år iht. gældende regler fra SKAT. Herefter slettes oplysningerne. Data som skal bruges til at sende en afsluttet ordre, og hvor data ikke længere er nødvendig, slettes efter 14 dage.

 

5. RETTEN TIL AT TRÆKKE SAMTYKKE TILBAGE

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på customer@barons.dk.


Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt. 

Du har altid ret til at få tilrettet ukorrekte oplysninger.

 

6. DINE RETTIGHEDER

Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

6.1. Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.

6.2.Ret til berigtigelse 
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.
6.3. Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

6.4. Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 

6.5. Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

6.6. Ret til at transmittere

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

7. KLAGE TIL DATATILSYNET

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

8. HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger videregives til følgende kategorier af modtagere:

  • Barons anvender eksterne samarbejdspartnere og leverandører til drift, udvikling og hosting af f.eks. kommunikations- og markedsføringsløsninger samt IT-systemleverandører til håndtering af købsordrer. Barons anvender kun betroede databehandlere, som Barons har indgået databehandleraftaler med. Disse kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere den vare, du har bestilt eller forbedre din kundeoplevelse. 

For at kunne videreudvikle og forbedre barons.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. 

Personoplysningerne registreres hos BARONS og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret har du altid ret til at sende os indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: customer@barons.dk.

 

9. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

  • Servicere dine online ordre (fx for at sende dine varer mv.)
  • Registrere samt vedligeholde din profil
  • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online. 
  • Sende dine varer/din ordre ud til dig
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning
 

    10. ADGANG TIL DINE OPLYSNINGER

    Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på customer@barons.dk. Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.

    FØLG VORES MISSION

    Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

    Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

    Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

    Hello You!

    Choose Your Location

    SELECT COUNTRY

    • Danmark (DKK)
    • EU (EUR)
    • Sweden (SEK)
    • The Netherlands (EUR)