Downsize Guarantee

Har du planer om at smide et par kilo? Eller har du tabt dig for nylig?

Så tilbyder vi dig vores Downsize guarantee. Garantien gives til alle eksisterende kunder, der vil stå ligeså skarpt i deres BARONS skjorter... også efter kiloene er raslet af.

Here’s the deal. Hvis du taber dig og går en eller flere skjortestørrelser ned, så giver vi dig halv pris på dine erstatningsskjorter.

Do your best. Look your best. Simple.

Den her går ud til dig! Skjortekrigeren der trodser vind, vejr og gamle vaner. Dig, der lægger livsstilen om og smider de ekstra kilo, som du drømmer om.

Vi tror på dig. Vi hepper på dig. Vigtigst af alt, så har vi din ryg, når du fortsat skal stå skarpt i dine BARONS skjorter.

BARONS Downsize guarantee

Inspirér andre skjortekrigere

De bedste historier er dem, du deler med andre.

Brug hashtagget #baronsdownsize på de sociale medier og vær med til at inspirere og motivere andre skjortekrigere, der er på samme mission. Vi reposter løbende videoer og billeder på vores Instagram @baronsshirts.

Hvad gør du nu?

For at gøre brug af garantien udfylder du formularen herunder med information om ordrenummer, historien om hvordan du har smidt de ekstra kilo, samt et billede af dig i skjorten, der er blevet for stor. Vi vurderer ansøgningen i kundeservice og hjælper med ombytningen og betalingen.

Vilkår og betingelser

1. Denne garanti gælder kun for BARONS skjorter.
2. Gælder op til seks måneder fra købsdato af dine eksisterende skjorter, og at skjorterne ellers fremstår brugbare.
3. Garantien er begrænset til de samme skjorter som dit oprindelige køb. Hvis de ikke er tilgængelige, kan du anmode om lignende skjorter.
4. Garantien er begrænset til seks skjorter pr. kunde pr. halvår.
6. BARONS forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne garanti til enhver tid.
7. Data indsamlet vil ikke blive leveret til tredjeparter.
8. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende denne garanti, bedes du sende en e-mail til: customer@barons.dk