Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis

Are you in the right place?

DEN MEST BÆREDYGTIGE SKJORTE ER DEN,
DU SLIDER OP

ANTI MODE

Modsat brands, der altid jagter den næste trend, så har vi en fundamentalt anderledes forretningsmodel.

Vi er ikke en modevirksomhed. Punktum. Med én permanent kollektion, er vi aldrig tvunget til at holde udsalg. Vi overproducerer aldrig. Vores vision er at tilbyde klassikere på en super nem måde, når vores kunder har brug for nye skjorter. Helt enkelt.

Det bedste vi kan gøre for miljøet er at producere tekstiler som holder, samt opfordre forbrugeren til at bruge produktet så mange gange som muligt. Det er præcis vores filosofi.

OEKO-TEX 100 — FRI FOR SKADELIGE KEMIKALIER

Det lyder ikke super sexet, vel? En tysk certificeringsstandard for skadelige kemikalier i tekstiler. Indrømmet — det er det ikke. Men det er faktisk ret vigtigt. Mange tekstiler i dag lever ikke op til de mest basale krav. Dette medfører, at de kan være skadelige for miljøet og for din krop. Tænk lige over det. Hvor mange timer har du skjorte på hver dag?

Fik vi nævnt, at hver eneste komponent af vores skjorte er Oeko-Tex 100-certificeret? Stof, knapper, tråd og interlining. Ret sejt, ikke?

EN ANSVARLIG VÆRDIKÆDE

STeP-certificering er endnu en sexet, tysk betegnelse, som står for Sustainable Textile Production. Denne certificering sikrer, at hele værdikæden, som er involveret i produktionen af en BARONS-skjorte, er socialt ansvarlig.

Det indebærer bl.a. en certificeret miljøvenlig produktion, optimale sundheds- og sikkerhedsstandarder samt socialt ansvarlige arbejdsvilkår. Certificeringen dækker alt lige fra bomuldsfibre til produktionsfaciliteter.

VORES ELS BOMULD

For at være helt ærlige, så bruger vi ikke økologisk bomuld - endnu. Hvorfor? Fordi økologisk ELS-bomuld (Extra Long Staple) desværre er umuligt at fremskaffe i større mængder.

Den mest almindelige grund til, at high-end skjortebrands ikke anvender økologisk bomuld er dog pga. kvaliteten. Premium skjortebrands er typisk de primære opkøbere af den 3% bedste bomuld på verdensplan. ELS-bomuld er ensbetydende med de længste bomuldsfibre på markedet.

Længere fibre er lig med skjorter, som holder længere. Den samlede, miljømæssige belastning afhænger derfor af, hvor meget man går med skjorten — det er den afgørende faktor. Vi er fortsat i gang med at teste alternative fibre, som måske en dag kan erstatte bomuld uden at gå på kompromis med holdbarhed, strygefrihed eller stoffets komfort.

SYNTETISKE FIBRE HØRER IKKE TIL I EN SKJORTE. PUNKTUM.

I dag kan man nærmest ikke åbne et socialt medie uden endnu en reklame for et ”performance” tøj-brand. Ved nærmere eftersyn er der ofte bare tilføjet en procentdel plastik for at gøre stoffet strækbart. Der findes faktisk naturlige alternativer for at opnå samme stræk-barhed, men plastik er den nemme, billige og forurenende metode. Alle tekstiler der bliver brugt gentagne gange, vil med tiden tabe noget af sin masse. Det betyder, at dele af tekstilet ender i miljøet, enten fra vask eller fra kontakt med diverse overflader. Vi bryder os ikke om mikroplast; derfor vælger vi det naturlige alternativ, selvom det er en smule mere besværligt og omkostningsfyldt.

Der bliver f.eks. hvert år produceret 400.000 tons elastan på verdensplan. I mange lande ender plasttekstilerne i naturen eller på lossepladsen. Som en ansvarlig virksomhed kunne vi aldrig drømme om at tilføje ikke-nedbrydelige syntetiske fibre såsom elastan, lycra, spandex, polyester el.lign. til vores skjorter. Det er vores løfte til dig. Det skal give mening på alle fronter.

BOX 2.0 = 100% RECYCLED

Lidt mindre. Stor forskel. Tykkelsen på pappet anvendt til den nye kasse er 1 mm smallere end den gamle. Det betyder, at hver kasse er blevet 15,32% lettere . I det store hele betyder det, at der for hver 100 ordrer anvendes 4,2 kg mindre pap.

Brun kasse. Grøn effekt. Den nye kasse er brun. Det betyder, at der hele vejen rundt om kassen, er sparet et helt lag hvidt papir. Og det lyder måske ikke af meget, men den mindste detalje gør en forskel i det store regnskab.*

100% genbrugspap. De nye kasser er lavet af 100% genbrugspap. Intet andet.

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!