Indkøbskurv

SHOP SLIM FIT SHOP SLIM FIT EXTRA LONG SHOP CONTEMPORARY FIT

FAQ

 

LEVERING, RETUR & OMBYTNING

 

Hvordan returnerer eller ombytter jeg?

Du kan nemt og gratis ombytte eller returnere din skjorte ved at følge vores returguide. Du kan benytte samme kasse, som du modtog skjorten i. 

 
Hvornår kan jeg forvente at modtage mine nye skjorter?
Kunder bosiddende i Danmark kan forvente at modtage deres nye skjorter indenfor 1-2 hverdage, efter at de er afsendt fra vores lager. Varer bestilt inden kl. 15:00 bliver sendt samme dag.
Kunder med bopæl uden for Danmark kan forvente leveringstider på 2-6 hverdage.
 
 

FYSISK BUTIK

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke noget showroom, og vi har bevidst fravalgt at være tilstede i de fysiske tøjbutikker. Du er dog altid mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor og prøve skjorterne.

Vores adresse er: BARONS (Latron ApS), Toldbodgade 49B, 1253 Kbh K 

Giv os gerne besked om, hvornår du tænker at ville komme forbi, så vi er sikre på, at vi er på kontoret. Du kan skrive til os på customer@barons.dk.

 

STØRRELSE/PASFORM

Jeg er i tvivl om min størrelse og/eller jeg kan ikke finde størrelsesguiden

Du kan finde link til vores size guide, når du er inde på et specifikt produkt (lige under prisen). 
 
 
Generelt minder vores størrelser og pasform rigtig meget om andre skandinaviske brands fx. Eton (slim fit/contemporary fit) og Stenströms (slim fit/fitted body). Så hvis du kender din størrelse i en af disse, kan du roligt vælge samme størrelse i BARONS.
 
Ærmerne er for lange
Vi foreslår, at få en skrædder til justere ærmelængden. Det er nemt og relativt billigt, såfremt man har flere skjorter. Update: Vi har lavet en aftale med Nordic Tailor for at sikre dig den bedst mulige pris på mindre tilpasninger. Se priser her
 
Ekstra ærmelængde
Vores Slim Extra Long modeller er 3-4 cm længere på ærmerne og i selve kropslængden.
 
Tilbyder BARONS andre størrelser end str. 38-44?
Ja, vi har udvidet sortimentet, og tilbyder nu contemporary fit i str. 45 og str. 46.
 
Hvilke forskellige pasforme har I?
Slim fit: Vores slim fit model er en mere tætsiddende skjorte, der har figursyet pasform, som primært passer til den slanke og/eller almindelig bygget mand.
Slim fit Extra Long: Samme pasform som vores slim fit model, men med 3-4 cm ekstra længde på ærme- og kropslængden.
Contemporary fit:  Vores contemporary fit model har mere plads, men er stadig figursyet. Denne skjorte er til levemanden eller til manden, der godt kan lide mere komfort.
Den primære forskel på hhv. slim fit og contemporary fit er bryst- og mavevidden.
 

VIRKSOMHEDSBESØG/BARONS-AMBASSADØR

Er det muligt at få besøg af BARONS på min arbejdsplads?

Vi værdsætter vores nuværende BARONS-ambassadører, og byder altid nye velkommen med åbne arme. Vi kommer derfor meget gerne ud til din arbejdsplads med skjorterne i en time eller to, så du og dine kollegaer kan prøve dem først. Ønsker du/I at få besøg af os og blive BARONS-ambassadør, kontakt os da på customer@barons.dk.
 

DESIGN/STYLES

Har I andre modeller end dem, som er på www.barons.dk?

Nej det har vi ikke pt. Men vi har nye styles på tegnebrættet, og vi introducerer dem løbende. Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller ved at følge os på Facebook, Instagram eller LinkedIn.
 
Hvor kommer stoffet fra og er det en metervare?
Vi producerer selv vores stof fra bunden, så det er baseret på vores egne specifikationer, hvorfor vi trygt kan sige, at det ikke er en klassisk metervare. Stoffet er skabt af den bedste bomuld, som findes; primært amerikansk ELS PIMA-bomuld. Stoffet er Oeko-tex 100-certificeret, og produktionen lever op til SteP-standarderne.
 
Tilbyder BARONS skjorter med dobbelt manchet?
Det gør vi. Vi tilbyder The Consultant med dobbelt manchet. Du kan finde link her: The Consultant | French cuff 
Man kan ligeledes vælge at benytte manchetter til de øvrige skjorter, men disse har dog single cuff.
 
Benytter I perlemorsknapper?
Nej, det gør vi ikke. Vi har fravalgt perlemorsknapper, da vi ikke kunne få garanti for, at holdbarheden kunne leve op til vores krav. Vi har oplevet for mange, som har været frustrerede over knækkede perlemorsknapper.
 
Tilbyder BARONS skjorter til kvinder?
Nej, vi tilbyder desværre ikke skjorter til kvinder på nuværende tidspunkt.
 
Forskel på kraver
Vores skjorter har alle classic cutaway-krave, undtagen The CEO | Extreme cutaway. Extreme cutaway-krave betyder, at kravenflippen går længere tilbage.
 
Indsyede kravestivere
Vi har valgt indsyede kravestivere, da vi mener, at udtagelige kravestivere er unødvendigt besværlige og ikke giver et bedre kravedesign. Særligt under vask, hvor de skal tages ud og gemmes.

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)