Indkøbskurv

SHOP SLIM FIT SHOP SLIM FIT EXTRA LONG SHOP CONTEMPORARY FIT

FAQ

 

LEVERING, RETUR & OMBYTNING

 

Hvordan returnerer eller ombytter jeg?

Du kan nemt og gratis at ombytte eller returnere din skjorte ved at følge vores returguide. Du kan benytte samme kasse, som du modtog skjorten i. 

 
Hvornår kan jeg forvente at modtage mine nye skjorter?
Kunder bosiddende i Danmark kan forvente at modtage deres nye skjorter indenfor 1-2 hverdage efter de er afsendt fra vores lager. Varer bestilt inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag.
Kunder med bopæl udenfor Danmark skal forvente leveringstider på 2-6 hverdage indenfor EU og 3-8 dage udenfor EU. 
 
 

FYSISK BUTIK

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke noget showroom og har bevist fravalgt at ligge i de fysiske tøjbutikker, men du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor og prøve skjorterne.

Vores adresse er: BARONS (Latron ApS), Toldbodgade 49B, 1253 Kbh K 

Giv os gerne besked om, hvornår du tænker at ville komme forbi, så vi er sikker på, at vi er på kontoret. Du kan skrive til os på customer@barons.dk.

 

STØRRELSE/PASFORM

Jeg er i tvivl om min størrelse og/eller jeg kan ikke finde størrelsesguiden

Du kan finde link til vores size guide, når du er inde på et specifikt produkt (lige under prisen). 
 
 
Generelt minder vores størrelser og pasform rigtigt meget om andre Scandinaviske brands fx. Eton (Slim/Contemporary) og Stenströms (Slim fit/Fitted body). Så hvis du kender din størrelse i en af disse, kan du roligt vælge samme størrelse i Barons.
 
Ærmerne er for lange
Vi foreslår, at få en lokal skrædder til at tage noget af ærmelængden. Det er nemt og relativt billigt såfremt man har flere skjorter.
 
Ekstra ærmelængde
Barons tilbyder The Consultant og The CEO med ekstra ærmelængde, både i slim fit og contemporary fit.
 
Tilbyder Barons andre størrelser end str. 38-44?
Ja, vi har udvidet sortimentet og tilbyder nu contemporary fit i str. 45 og str. 46.
 
Hvilke forskellige pasforme har I?
Slim Fit: Vores Slim Fit model er en mere tætsiddende skjorte, der har figursyet pasform, som primært passer til den slanke og/eller almindelig bygget mand.
Contemporary Fit:  Vores Contemporary Fit model har mere plads, men er stadig figursyet. Denne skjorte er til levemanden eller til manden, der godt kan lide mere komfort.
Den primære forskel på Slim Fit og Contemporary Fit ligger over bryst og mave.
 

VIRKSOMHEDSBESØG/BARONS-AMBASSADØR

Er det muligt at få besøg af Barons på min arbejdsplads?

Vi værdsætter vores nuværende Barons-ambassadører, og byder altid nye velkommen med åbne arme. Vi kommer derfor meget gerne ud til din arbejdsplads med skjorterne i en time eller to, så du og dine kollegaer kan prøve dem først. Ønsker du/I at få besøg af os og blive Barons-ambassadør, kontakt os da på customer@barons.dk.
 

DESIGN/STYLES

Har I andre styles end dem, der er på www.barons.dk?

Nej det har vi desværre ikke pt., men vi har nye styles på tegnebrættet og introducerer dem løbende. Du kan holde dig opdateret, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på Facebook, Instagram eller LinkedIn.
 
Hvor kommer stoffet fra og er det metervare?
Vi laver vores stof fra bunden af, baseret på vores egne specifikationer, hvorfor vi trygt kan sige, at det ikke er en klassisk metervare. Stoffet er lavet af det bedste bomuld der findes, primært amerikansk ELS PIMA bomuld. Stoffet er Ökotex-certificeret og produktionen lever op til SteP standarderne.
 
Tilbyder Barons skjorter med dobbelt manchet?
Det gør vi. Vi tilbyder The Consultant med dobbelt manchet. Du kan finde link her: The Consultant | French cuff 
Der kan ligeledes vælge at benytte manchetter til de øvrige skjorter, men disse er single cuff.
 
Benytter I perlemorsknapper?
Nej, det gør vi ikke. Vi har fravalgt perlemorsknapper, da vi ikke kunne få garanti for, at holdbarheden kunne leve op til vores krav. Vi har oplevet for mange, der har været frustrerede over knækkede perlemorsknapper.
 
Tilbyder Barons skjorter til kvinder?
Nej, vi tilbyder desværre ikke skjorter til kvinder på nuværende tidspunkt.
 
Forskel på kraver
Vores skjorter har alle Classic cutaway krave, undtagen The CEO | Extreme cutaway. Extreme cutaway krave betyder at kravenflippen går længere tilbage.
 
Udtagelige kravestivere
Vi har valgt indsyede kravestivere, da vi mener, at udtagelige kravestivere er unødvendigt besværlige og ikke giver et bedre kravedesign. Særligt under vask, hvor de skal tages ud og gemmes.

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter. Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte!

Vi kvitterer med 10% rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)