Indkøbskurv

×

Få svar på dine spørgsmål her

 

LEVERING, RETUR & OMBYTNING

Hvordan returnerer eller ombytter jeg?

Du kan nemt og gratis at ombytte eller returnere din skjorte ved at følge vores returguide. Du kan benytte samme kasse, som du modtog skjorten i. 

 
Hvornår kan jeg forvente at modtage mine nye skjorter?
Kunder bosiddende i Danmark kan forvente at modtage deres nye skjorter indenfor 1-2 hverdage efter de er afsendt fra vores lager. Varer bestilt inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag.
Kunder med bopæl udenfor Danmark skal forvente leveringstider på 2-6 hverdage indenfor EU og 3-8 dage udenfor EU. 
 
 

FYSISK BUTIK

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke noget showroom og har bevist fravlagt at ligge i de fysiske tøjbutikker, men du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor og prøve skjorterne.

Vores adresse er: BARONS (Latron ApS), Toldbodgade 49B, 1253 Kbh K 

Giv os gerne besked om, hvornår du tænker at ville komme forbi, så vi er sikker på, at vi er på kontoret. Du kan skrive til os på customer@barons.dk.

 

STØRRELSE/PASFORM

Jeg er i tvivl om min størrelse og/eller jeg kan ikke finde størrelsesguiden

Du kan finde link til vores size guide, når du er inde på et specifikt produkt (lige under prisen). 
 
 
Generelt minder vores størrelser og pasform rigtigt meget om Eton og Stenströms slim fit og contemporary fit/fitted body. Så hvis du kender din størrelse i en af disse, kan du roligt vælge samme størrelse i Barons.
 
Ærmerne er for lange
Man kan sagtens få en skrædder til at tage noget af ærmelængden. Det er super nemt og der er flere kunder i København, der får dem lagt op relativt billigt. Vi arbejder på en løsning, hvor kunderne kan få tilpasset ærmelængden efter behov.
 
Ekstra ærmelængde
Barons tilbyder nu The Consultant og The CEO, med ekstra ærmelængde, både i slim fit og contemporary fit.
 
Tilbyder Barons andre størrelser end str. 38-44?
Ja, Barons har udvidet sortimentet, og tilbyder nu contemporary fit i str. 45 og str. 46.
 
Hvilke forskellige pasforme har I?
Slim Fit: Vores Slim Fit model er en mere tætsiddende skjorte, der har figursyet pasform, som primært passer til den slanke og/eller almindelig bygget mand.
Contemporary Fit:  Vores Contemporary Fit model har mere plads, men er stadig figursyet. Denne skjorte er til levemanden og til manden der godt kan lide lidt mere komfort.
Den primære forskel på pasform mellem Slim Fit og Contemporary Fit, ligger over bryst og mave.
 

VIRKSOMHEDSBESØG/BARONS-AMBASSADØR

Er det muligt at få besøg af Barons på min arbejdsplads?

Vi værdsætter vores nuværende Barons-ambassadører, og byder altid nye velkommen med åbne arme. Vi kommer derfor meget gerne ud til din arbejdsplads med skjorterne i en time eller to, så du og dine kollegaer kan prøve dem først. Ønsker du/I at få besøg af os og blive Barons-ambassadør, kontakt os da på info@barons.dk.
 
Er det muligt at få Barons ud til min arbejdsplads udenfor Danmark?
Det er det bestemt. Vi har allerede en del Barons-ambassadører uden for Danmark. Vi vil normalt forsøge at planlægge flere firmaevent over et par dage, når vi alligevel er af sted.
 

DESIGN/STYLES

Har I andre styles end dem, der er på www.barons.dk?

Nej det har vi desværre ikke pt., men vi har nye styles på tegnebrættet og introducerer dem løbende. Du kan holde dig opdateret, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Vi er meget fokuseret på, ikke at gå for bredt i starten.
 
Hvor kommer stoffet fra og er det metervare?
Vi laver vores stof fra bunden af, baseret på vores egne specifikationer, hvorfor vi kan sige at det derfor ikke er en klassisk metervare. Stoffet er lavet af det bedste bomuld der findes, primært Egyptisk bomuld eller PIMA bomuld. Stoffet er Ökotex-certificeret og bliver efterbehandlet på den mest miljørigtige og avancerede fabrik i Schweiz.
 
Tilbyder Barons skjorter med dobbelt manchet?
Det gør vi ja. Vi har introduceret The Chairman, der er vores hvide klassiske skjorte med dobbeltmanchet.
Der kan ligeledes benyttes manchetter til de resterende skjorter, men disse er single cuff.
 
Benytter I perlemorsknapper?
Nej, det gør vi ikke. Vi fravalgte perlemorsknapper, da vi ikke kunne få garanti for, at holdbarheden kunne leve op til vores krav. Vi har oplevet for mange, der har været frustreret over knækkede perlemorsknapper.
 
Tilbyder Barons skjorter til kvinder?
Nej, vi tilbyder desværre ikke skjorter til kvinder på nuværende tidspunkt. Det er heller ikke noget, vi har planer om at introducere på den korte bane. Medmindre du selvfølgelig vil bruge din mands skjorte. Slå dig endelig løs.
 
Forskel på kraver
Vores skjorter har alle Classic cutaway krave, undtagen The Banker. The Banker har Extreme cutaway krave, hvilket betyder at kraven er mindre og at ’flippen’ går længere tilbage.
 
Udtagelige kravestivere
Vi har valgt indsyede kravestivere, da vi har oplevet for mange, som oplevet besværet med, at de ryger ud eller forsvinder. 

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter. Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte!

Vi kvitterer med 100 kr. rabat på din første skjorte 

(rabatkode sendes pr. e-mail )

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text