Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis
← tilbage til bloggen
BARONS fik investering fra Jacob Risgaard i Løvens Hule

BARONS fik investering fra Jacob Risgaard i Løvens Hule

January 2020The Journey

Her til aften sagde BARONS ja tak til en investering fra Jacob Risgaard i Løvens Hule på DR1. Investeringen og Jacob Risgaards netværk fra CoolShop skal være med til at sikre fortsat fremgang for BARONS – blandt andet via udlandet.


Vi er i BARONS rigtigt glade for investeringen og for, at det blev Jacob Risgaard, der investerede.

”Jacob Risgaard er en dygtig købmand på nettet, og det er fantastisk for os."

”Jacob Risgaard er en dygtig købmand på nettet, og det er fantastisk for os. Vi kan få støtte til alt det, der er vigtigt for vores virksomhed – logistik, betalinger, og i det hele taget viden om, hvordan man driver en onlineforretning i stor skala. Han har hele organisationen, og det har vi mærket lige med det samme. Jacob kommer til at løfte os,” siger Joachim Latocha, som er stifter og ejer af BARONS.

 

BARONS Joachim Latocha i Løvens Hule

Jacob Risgaard
Jacob Risgaard er medstifter af Coolshop og kendt fra TV2-programmet ”365 dage til succes” samt Løvens Hule. Han har drevet e-handel siden 1996 med stor succes og er i stand til rent faktisk at skabe rentable virksomheder på nettet.

Om investeringen i BARONS udtaler Jacob Risgaard.
”Det allerførste, jeg investerer i, er menneskene. Og når der står sådan to vilde unge mennesker, som har set et hul i markedet, så er jeg med. For det er jo fuldstændig rigtigt. Hvorfor skal Danmark ikke være førende på skjorter, når nu vi er førende på alt muligt andet design. Og så har de oveni købet cuttet alle de fordyrende mellemled ud. Dansk udviklet, direkte til forbrugeren.”

...Det er jo fuldstændig rigtigt - hvorfor skal Danmark ikke være førende på skjorter, når nu vi er førende på alt muligt andet design.Christian Arntstedt og Jacob Risgaard i Løvens Hule

BARONS og Jacob Risgaard
BARONS er baseret på ambitionen om at skabe den perfekte business-skjorte. Joachim Latocha stiftede virksomheden i 2014 og brugte herefter to år på at udvikle skjorterne. Hos BARONS tror de ikke på modebranchens besættelse af nye trends. Derfor er det altid de samme, tidløse skjorter, der er til salg.

For fem år siden forlod Joachim Latocha sin stilling som højtlønnet director i Deloitte, hvor han i flere år havde arbejdet med at købe og sælge virksomheder. Drømmen var at lave den perfekte hvide skjorte til de forretningsfolk, han kendte så godt fra sit arbejde. Produktudviklingen alene tog to år.

 

Foto: Per Arnesen for DR

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)