BARONS' gaveguide – 3 steps til, hvordan du giver en skjorte i gave

Giv en BARONS skjorte i gave [guide]

November 2021

Blog

Hvis du har planer om at forkæle din far, bror, svoger eller noget helt fjerde med en BARONS skjorte i gave, så skal du læse med her. Hvis du følger disse tre trin, så er du godt på vej mod at give gaven, der glæder enhver mand.

 

 

1. Find skjorte modellen


Fire skjorte modeller – det er alt vi har. Dejligt simpelt.

Det er vores signaturstof, der danner grundlaget for alle vores skjorter. Hver stoftype har sine helt egne egenskaber. Fælles for dem alle er dog størrelsen.

Prøv vores 'The Shirt Finder' nederst på siden eller få overblikket over skjorterne herunder.

SE ALLE SKJORTER 

 

BARONS' fire skjortemodeller (flip)

 

2. Find størrelsen


Slim, Contemporary, Super Slim eller Slim Extra Long. Det er vores fire forskellige pasforme.

Med i alt 36 forskellige størrelser har vi helt sikkert også en størrelse til din skjortekriger.

Find den rette størelse med vores size guide eller skriv til Martha på customer@barons.dk. Martha har hjulpet over 1.000 glade kunder med at finde den rette størrelse. Hun kan også hjælpe dig.

 

3. Bestil skjorten


Nu kan du snart læne dig tilbage og vente på, at pakken bliver leveret til den ønskede adresse. Vi er med dig hele vejen og tilbyder disse fordele.

 

Altid gratis fragt, 100 dages fri retur og 100% tilfredshedsgaranti

 

 

Mangler du svar på dine spørgsmål?


Kundeservice

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du fortsat har spørgsmål eller er I tvivl om noget. Send os en e-mail på customer@barons.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Hvis din skjortekriger allerede har købt skjorter hos os, så kan vi også finde hans størrelse i vores system.

Som noget helt nyt er vi også tilgængelige på telefon. Så tøv ikke med at ringe til Martha på telefon:

(+45) 5070 0072

 

Åbningstider:

Man - Fre: 9:00 - 16:00

Lør: Lukket

Søn/Helligdage: Lukket


Prøv The Shirt Finder

Vi har gjort ‘The Shirt Finder’ lige så simpel som vores skjortekoncept. Svar på fire spørgsmål om hans (eller dine) præferencer og se, hvilken model vi vil anbefale dig at give ham i gave.Godt at vide: Der følger altid et kort med vores eksklusive loyalitetspriser med din ordre, og på bagsiden finder du en vaskeguide. Vi tilbyder desuden altid fri fragt og ombytning i op til 100 dage. Det er en gave med god samvittighed, for vores skjorter er produceret af den absolut bedste og mest slidstærke ELS PIMA bomuld. Alt på vores skjorter er i øvrigt OEKO-TEX® 100-certificeret, så du undgår skadelige kemikalier i miljøet og på din krop.