Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis
"SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION”

- Da Vinci

DEN DYREBARE DETALJE

En skjorte fra Barons er ikke bare en skjorte. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og der er truffet mange synlige og usynlige valg på vejen mod at skabe den ultimative business skjorte.

TRO OS. BOMULD ER IKKE BARE BOMULD

En fantastisk skjorte begynder med det ultimative bomuld. Derfor anvender vi i dag kun bomuld fra San Joaquin Valley i Californien, som er dyrket under de helt optimale betingelser.

Vi anvender desuden udelukkende PIMA-bomuld med ekstra lange fibre (ELS). Vi taler her om det ypperste 3 % bomuld på verdensplan. Det betyder, at vi kan udvikle det fineste og blødeste skjortestof uden at gå på kompromis med skjortens levetid.

NEM AT STRYGE, ALTID

Det er vores klare mål at komme så tæt på strygefri, som overhovedet muligt uden at indgå beskidte kompromisser i processerne. Det er en kompleks opgave, men vi mener, at vi er nået langt.

For at sikre, at vores skjorter holder sig knivskarpe hele dagen, efterbehandler vi vores stof på en af verdens mest miljøvenlige fabrikker i Schweiz. Det betyder, at vores stof altid er Oeko-Tex 100-certificeret. Du kan derfor trygt anvende din BARONS-skjorte igen og igen, da den er 100 % fri for sundhedsskadelig kemi, sølvpartikler og nanopartikler.

DETALJE, DETALJE, DETALJE...

Med en fortid i et stort konsulenthus, hvor lange arbejdsdage var mere reglen end undtagelsen, har vi lært at sætte pris på vigtigheden af hver eneste lille detalje på den klassiske business skjorte.

Vi benytter selvfølgelig udelukkende vævede labels, som ikke kradser i nakken. Vi har føjet ekstra sting til knappehullerne for at sikre, at syningerne holder. Der er intet mere irriterende end en knap, som falder af. Dette forhindrer vi, ved at bruge en ekstra stærk tråd til vores knapper og en helt særlig metode til at sy knappen fast.

Uden tvivl den bedste skjorte jeg har haft! Barons har efter min mening verdens bedste skjorte - Fantastisk stofkvalitet som nærmest er umulig at krølle over en hel arbejdsdag. Udover dette er den ekstrem nem at stryge.
Steffen (Facebook)
Efter 10 år med E*** er det første gang jeg har prøvet en skjorte, som jeg næsten vil sige er både bedre og billigere. Stor ros til de gutter bag Barons herfra.
Jakob (Facebook)
Pasform og kvalitet helt i top, og jeg har haft rigtig mange premium skjorter at sammenligne med. Jeg er kæmpe fan nu, og ved hvor mine skjorter skal købes. Pris og kvalitet er klasse. Fortsæt det gode arbejde og bliv på denne kurs.
Allan (Facebook)
Lækker kvalitet! Der er så meget styr på detaljerne på både produkt og indpakning at jeg synes det er flabet! - på den virkelig gode måde!
Kevin (Facebook)
Fantastisk kvalitet. Bruger både "Consultant" og "CEO" og de er virkeligt lækre, på hver deres måde. Holder hele dagen og er super nemme og hurtige at "freshe" op med strygejernet. Kan kun anbefale "Barons" skjorter på det kraftigste.
Christian (Facebook)

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)
  • Norway (NOK)