Indkøbskurv

×

TRO OS. BOMULD ER IKKE BARE BOMULD

En fantastisk skjorte starter med det ultimative bomuld. Derfor anvender vi i dag kun bomuld fra San Joaquin Valley i Californien, dyrket under de helt optimale betingelser.

Vi anvender udelukkende PIMA-bomuld med ekstra lange fibre (ELS). Vi taler her om det ypperste 3% bomuld på verdensplan. Det betyder, at vi kan udvikle det fineste bløde skjortestof uden at gå på kompromis med holdbarheden.

NEM AT STRYGE, ALTID

Det er vores klare mål at komme så tæt på strygefri som overhovedet muligt uden at lave beskidte kompromiser i processerne. Det er en kompleks opgave, men vi mener, at vi er nået langt.

For at sikre, at vores skjorter holder sig knivskarpe hele dagen, efterbehandler vi vores stof i Schweiz på en af verdens mest miljøvenlige fabrikker. Det betyder, at vores stof altid er Oeko-Tex 100 certificeret. Du kan derfor trygt anvende din Barons-skjorte igen og igen, da den er 100% fri for sundshedsskadelig kemi, sølvpartikler og nano-partikler.

DETALJE, DETALJE, DETALJE...

Med en fortid i et stort konsulenthus, hvor lange arbejdsdage var mere reglen end undtagelsen, har vi lært at sætte pris på vigtigheden af hver eneste lille detalje på den gode businessskjorte.

Vi benytter selvfølgelig udelukkende vævede labels, der ikke kradser i nakken. Vi har tilføjet ekstra sting i knappehullerne for at sikre, at syningerne holder.

Der er intet mere irriterede end en knap, der falder af! Dette forhindrer vi, ved at bruge en ekstra stærk tråd til vores knapper og en helt særlig metode til at sy knappen fast.

PAS PÅ DIN SKJORTE

ELSKER DU AT STRYGE? NEJ VEL.

Det gør vi heller ikke, så her er et par gode tips til, hvordan du kan forkorte tiden ved strygebrættet.

Vask altid på lave omdrejninger (400-600 rpm).

Så snart dit vaskeprogram er færdigt, hænges skjorten våd på bøjle og den øverste knap lukkes.

Hvis du er feinschmecker, kan du strække manchet, krave og front forsigtigt.

PS: Anvend aldrig skyllemiddel når du vasker dine Barons skjorter. Stoffet bliver misfarvet. Herudover bør du undgå skyllemidler af miljø- og sundhedsmæssige årsager (kilde: Miljøstyrelsen)

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter. Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte!

Vi kvitterer med 100 kr. rabat på din første skjorte 

(rabatkode sendes pr. e-mail )

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text