Alle BARONS skjorter er OEKO-TEX® Standard 100-certificeret. Det betyder, at de alle er testet fri for skadelig kemi.

2.500 timer i skjorten årligt – derfor er vores skjorter OEKO-TEX 100-certificeret

Opdateret: Marts 2023

Care & Detail

2.500! Så mange timer tilbringer en skjortekriger i skjorten årligt*.

Derfor er komfort og holdbarhed alfa og omega! Men det er ligeså afgørende, at din skjorte ikke indeholder skadelig kemi, når du bærer den direkte mod din hud.

OEKO-TEX® Standard 100 er en uafhængig produktcertificering og din garanti for, at alle vores skjorter er testet fri for skadelig kemi. Alt fra stof, knapper og tråd til interlining.

 

OEKO-TEX 100 certificering (BARONS)

 

Vi lader eksperterne om at være eksperter

Ærlig talt, så ved vi faktisk ikke særlig meget om, hvordan disse tests foretages. Men det gør Teknologisk Institut til gengæld. De er ét af de i alt 18 uvildige og godkendte OEKO-TEX® institutter på verdensplan. Og de har ansvaret for at teste og føre kontrol i Danmark.

OEKO-TEX®-kravene er langt mere omfattende end lovgivningens og de afhænger af, hvor tæt på kroppen tekstilerne er i brug. Jo mere kontakt med huden, desto strengere krav.

Vil du vide endnu mere om denne certificeringsstandard? Så har Teknologisk Institut lavet en uddybende artikel og FAQ om OEKO-TEX.

 

Vi stopper aldrig med at udvikle

Vores OEKO-TEX® certificering er ét blandt mange igangværende projekter med formålet om at reducere vores miljøaftryk. Du kan læse om vores CO2 footprint her.

 

*Udregningen er lavet på baggrund af data fra vores kundeundersøgelse fra 2021.