Gaveguide

Hvis du har planer om at forkæle din mand, far, bror eller noget helt fjerde med en skjorte eller polo fra BARONS, så er du kommet til det rette sted.

Se vores simple guide herunder.

Play
BARONS' 5 skjortemodeller

1. Hvad skal han forkæles med?

Fem skjortemodeller – det er alt vi har. Dejligt simpelt.

Det er vores signaturstof, der danner grundlaget for navngivningen af vores skjorter og poloer. Hver stoftype har sine helt egne egenskaber. Fælles for dem alle er dog pasformen og størrelserne.

Prøv vores 'The Shirt Finder' nederst på siden, hvor du også kan se alle vores produkter.

Eller lad ham bestemme selv med et digitalt gavekort.

BARONS' fire pasforme

2. Find størrelsen

Slim, Contemporary, Super Slim eller Slim Extra Long. Det er vores fire forskellige pasforme.

Med i alt 23 forskellige størrelser har vi helt sikkert også en størrelse til ham.

Du skal vide, at vores skjortestørrelser er baseret på kravens bredde i cm. Det vil sige, at forskellen på f.eks. en str. 39 og en str. 40, derfor er 1 cm. i kravens omkreds. Vi anbefaler, at man vælger den store krave, da det er vores erfaring, at 9 ud af 10 kunder sætter pris på lidt ekstra plads ved halsen.

Find den rette størelse med vores size guide eller skriv til Martha på customer@barons.dk. Hun har hjulpet over 1.000 glade kunder med at finde den rette størrelse, så hun kan helt sikkert også hjælpe dig.

3. Shop favoritten

Nu kan du snart læne dig tilbage og vente på, at pakken bliver leveret til den ønskede adresse. Vi er med dig hele vejen og tilbyder disse fordele: Fri fragt, nem ombytning og 100 dages retur - yes, 100 dage! Der medfølger vejledning i pakken, så gavemodtageren nemt selv kan ombytte.

OBS! Som noget nyt i år, kan du bestille en flot gaveæske med, når du køber en skjorte eller polo fra BARONS. Du tilføjer nemt dette på produktsiden eller i kurven.

Leveringsfrister

Vi leverer udelukkende med GLS. Vi anbefaler, at du placerer din ordre senest tirsdag d. 20 december, hvis du skal nå at have pakken inden d. 24 december.

GLS omdeler ikke pakker i helligdagene d. 24., 25., 26. december og heller ikke d. 31. december 2022 og 1. januar 2023.

Mangler du svar på dine spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du fortsat har spørgsmål eller er I tvivl om noget. Send os en e-mail på customer@barons.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Hvis din skjortekriger allerede har købt skjorter hos os, så kan vi også finde hans størrelse i vores system.

Som noget helt nyt i år kan du også ringe til os på telefon eller booke en personlig vejledning på vores hovedkontor i København:

(+45) 5070 0072

 

Åbningstider:

Man - Fre: 9:00 - 16:00

Lør: Lukket

Søn/Helligdage: Lukket

Det siger kunderne om os...

Prøv 'The Shirt Finder'

Svar på fire spørgsmål om hans (eller dine) præferencer og se, hvilken model vi vil anbefale at give ham i gave.