Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis

Are you in the right place?

← tilbage til bloggen
Bomuld er ikke bare bomuld.

Bomuld er ikke bare bomuld...

January 2021The Details

Det hele begynder med bomulden, som afgør holdbarheden og kvaliteten. Når det gælder bomuld, er det utroligt enkelt. Jo længere fibre, desto bedre kvalitet. Jo længere fibre, desto længere holder skjorten. Jo længere fibre, desto lækrere er den at have på. Derfor bruger vi kun PIMA Extra Long Staple bomuld. Kun 3 % af verdens bomuld har den standard.

Ingen plastik

I dag kan man nærmest ikke åbne et socialt medie uden endnu en reklame for et ”performance”-tøjbrand. Desværre har de ofte bare tilføjet plastik – elastan, lycra, spandex eller polyester – for at gøre stoffet strækbart. Plastik kommer aldrig til at finde vej til vores stof. 

Nem at stryge, altid

Skjorten skal også være nem at stryge. Udfordringen er, at en strygefri skjorte ofte indeholder store mængder af sundhedsskadelig kemi. Det ønsker vi ikke. Derfor efterbehandler vi skjorterne i Schweiz på en af verdens mest miljøvenlige fabrikker. Det er derfor, vi kan lave en skjorte, som er nem at stryge og samtidig er 100 % fri for sundhedsskadelig kemi, sølv- og nanopartikler.

Knapper, der sidder fast

Der er ikke noget, der er mere irriterende end knapper, som falder af. Vi har lavet en undersøgelse blandt vores kunder, og 13 % af dem har prøvet at smide en skjorte ud, alene fordi en knap røg af. Det er ærgerligt. Vi bruger derfor en helt særlig metode til at sy knapperne på, vi har føjet ekstra sting til knaphullerne, og vi bruger ekstra stærk tråd. Alt sammen for at undgå, at knapperne falder af.

 

FACTS


Der findes mange typer bomuld i verden, som generelt kategoriseres ved længden af bomuldsfibrene. Længere fibre er lig bedre kvalitet. Kvalitetsskalaen går fra Short (-20,6 mm), Medium, Medium Long, Long og Extra-Long Staple (+34,9 mm), det er de sidstnævnte 3% som anvendes i alle BARONS skjorter.FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!