Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og vær med i konkurrencen om tre valgfrie skjorter fra BARONS + to valgfrie briller, designet af NFL-ikonet Tom Brady sammen med Christopher Cloos, til en samlet værdi á 4.000 kr.

Ved at trykke ”TILMELD”, giver du samtykke til at Christopher Cloos og BARONS må sende dig nyhedsbreve. Konkurrencen slutter d. 9. september 2021. Vinderen udtrækkes d. 10. september og får direkte besked via email. Samtidig accepterer du vores konkurrencebetingelser

Tak for din tilmelding
Besøg BARONS eller Christopher Cloos

... til vi trækker en vinder.

Kompromisløs vindermentalitet


BARONS og Christopher Cloos er gået sammen om at give en heldig vinder nye skarpe skjorter og briller. Brillerne er designet i samarbejde med NFL-ikonet Tom Brady. Alle produkter er skabt til den kompromisløse vindertype, der har en forkærlighed for det klassiske og tidløse.


Tilmelder du dig konkurrencen, har du muligheden for at vinde tre valgfrie BARONS skjorter og to valgfrie Christopher Cloos x Brady briller til en samlet værdi á 4.000 kr.

"Vi benytter udelukkende de bedste materialer, og designet skal reflektere, at stellene er tidløse, minimalistiske og klassiske – med et moderne touch."

- Julius Høedt, President - Christopher Cloos

“En skjorte fra BARONS er ikke bare en skjorte. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og der er truffet mange synlige og usynlige valg på vejen mod at skabe den ultimative business skjorte.”

- Joachim Latocha, Founder of BARONS

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og vær med i konkurrencen om tre valgfrie skjorter fra BARONS + to valgfrie briller fra Christopher Cloos til en samlet værdi á 4.000 kr.

Ved at trykke ”TILMELD”, giver du samtykke til at Christopher Cloos og BARONS må sende dig nyhedsbreve. Konkurrencen slutter d. 9. september. Vinderen udtrækkes d. 10. september og får direkte besked via email. Samtidig accepterer du vores konkurrencebetingelser

Tak for din tilmelding
Besøg BARONS eller Christopher Cloos

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)