Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis
← tilbage til bloggen
TRE GODE RÅD: SÅDAN HOLDER DU DINE HVIDE SKJORTER HVIDE

TRE GODE RÅD: SÅDAN HOLDER DU DINE HVIDE SKJORTER HVIDE

April 2019The Details


DROP BLEGEMIDLERNE


Det kan måske lyde overraskende, men det bedste du kan gøre med en hvid, strygefri skjorte er faktisk at bruge vaskepulver til kulørt vask. Det skyldes, at der ofte er forskellige former for blegemidler i White vaskepulver, som kan reagere på den efterbehandling skjorten har fået for netop at være hvid som sne. Hold dig i øvrigt fra diverse aggressive pletfjernere.


DROP SKYLLEMIDLERNE


Skyllemidler gør ikke tøjet renere og har ingen målbar effekt på blødheden. Skyllemidler indeholder desuden kemikalier, som belaster miljøet, når de havner i spildevandet (kilde: Miljøstyrelsen). Derudover har vi erfaret, at visse hvide tekstiler, alt efter efterbehandling, kan reagere forskelligt på skyllemidler ved at blive misfarvet. Det er synd at ødelægge en smuk, hvid skjorte for.


BRUG KORREKT DOSERING


Overdosering gør ikke tøjet renere. Det øger enzymindholdet og kan over tid være med til at reducere skjortens levetid, og i værste fald også misfarve tøjet. Uanset hvilket vaskepulver du bruger, så undgå at overdosere. Hermed hjælper du miljøet og sparer penge. Win-win.


OG HVIS UHELDET RAMMER...


Skulle din skjorte alligevel være blevet lidt gullig, finder du her, en guide til hvordan du får den hvid igen her. Det er vores erfaring at soda er mest effektivt, mens citronsyre virker best til de små uheld. 


Se vores udvalg af hvide skjorter her ➝ 

 

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)