Indkøbskurv

×

TRE GODE RÅD: SÅDAN HOLDER DU DINE HVIDE SKJORTER HVIDE

TRE GODE RÅD: SÅDAN HOLDER DU DINE HVIDE SKJORTER HVIDE

DROP BLEGEMIDLERNE

Det kan måske lyde overraskende, men det bedste du kan gøre med en hvid, strygefri skjorte er faktisk at bruge vaskepulver til kulørt vask. Det skyldes, at der ofte er forskellige former for blegemidler i White vaskepulver, som kan reagere på den efterbehandling skjorten har fået for netop at være hvid som sne. Hold dig i øvrigt fra diverse aggressive pletfjernere. 

 

DROP SKYLLEMIDLERNE

Skyllemidler gør ikke tøjet renere og har ingen målbar effekt på blødheden. Skyllemidler indeholder desuden kemikalier, som belaster miljøet, når de havner i spildevandet (kilde: Miljøstyrelsen). Derudover har vi erfaret, at visse hvide tekstiler, alt efter efterbehandling, kan reagere forskelligt på skyllemidler ved at blive misfarvet. Det er synd at ødelægge en smuk, hvid skjorte for.

 

BRUG KORREKT DOSERING

Overdosering gør ikke tøjet renere. Det øger enzymindholdet og kan over tid være med til at reducere skjortens levetid, og i værste fald også misfarve tøjet. Uanset hvilket vaskepulver du bruger, så undgå at overdosere. Hermed hjælper du miljøet og sparer penge. Win-win.

 

og...

Skulle din skjorte alligevel være blevet lidt gul i det, finder du her, en guide til hvordan du får den hvid igen, her

 

 

Se vores udvalg af hvide skjorter

 

 

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter. Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte!

Vi kvitterer med 100 kr. rabat på din første skjorte 

(rabatkode sendes pr. e-mail )

Hello You!

translation missing: da.layout.homepage.mailing_list_text