Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis

Are you in the right place?

← tilbage til bloggen
Den hvide skjorte (The Consultant). Ligeså essentiel som dine nøgle, din kaffe og dit ur.

TRE GODE RÅD: SÅDAN VASKER OG VEDLIGEHOLDER DU DINE HVIDE SKJORTER

April 2019The Details


BENYT VASKEMIDDEL TIL KULØRT VASK OG BRUG KORREKT DOSERING


Vi anbefaler, at du benytter vaskepulver til kulørt vask til dine hvide skjorter, selvom det måske kan lyde ulogisk. Det skyldes, at der ofte er forskellige former for blegemidler i White vaskepulver, som kan reagere på den efterbehandling skjorten har fået for netop at være hvid som sne. I værste fald, kan skjorten blive gul. Hold dig i øvrigt fra diverse aggressive pletfjernere. Overdosering gør ikke tøjet renere. Det øger enzymindholdet og kan over tid være med til at reducere skjortens levetid, og i værste fald også misfarve tøjet.


DROP SKYLLEMIDLERNE OG VASK VED LAVE OMDREJNINGER


Vi anbefaler at vaske ved lave omdrejninger (400-600 o/min), da dette giver det mest strygefrie resultat. Skyllemidler gør i øvrigt ikke tøjet renere og har ingen målbar effekt på blødheden. Skyllemidler indeholder desuden kemikalier, som belaster miljøet, når de havner i spildevandet (kilde: Miljøstyrelsen). Derudover har vi erfaret, at visse hvide tekstiler, alt efter efterbehandling, kan reagere forskelligt på skyllemidler ved at blive misfarvet. 


HÆNG DIN VÅDE SKJORTE PÅ EN BØJLE EFTER VASK


For at opnå det mest strygefrie resultat, er det allervigtigste at vaske ved lav centrifugering og endnu vigtigere at hænge skjorten på bøjle med det samme efter vask. Herved kommer man utrolig tæt på strygefri. Vi udvikler vores stof i samarbejde med vores Schweiziske stofpartner, for netop at skabe en så strygefri skjorte som mulig. En 100 % bomuldsskjorte kan ikke blive 100 % strygefri. Endnu. Men vi arbejder på at gøre vores skjorte så strygefri som mulig, uden brug af skadelig kemi og syntetiske materialer vel at mærke.


OG HVIS UHELDET RAMMER...


Skulle din skjorte alligevel være blevet lidt gullig, finder du her, en guide til hvordan du får den hvid igen her. Det er vores erfaring, at soda er mest effektivt, mens citronsyre virker bedst til de små uheld. 


Se vores udvalg af hvide skjorter her ➝ 

 

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!