Din kurv (0)
Andre skjorter
Tilføj flere skjorter i din størrelse

Vi kender allerede din størrelse – Så her kan du hurtigt tilføje vores andre modeller, i samme størrelse

Accepter vores handelsbetingelser

For at du kan færdiggøre dit køb, skal du først lige acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer Afvis
← tilbage til bloggen
3 trin til at give en BARONS skjorte i julegave

3 trin til at give en BARONS skjorte i julegave

December 2020The Details


Vi har alle sammen en skjortekriger i vores liv. Måske er det din mand, far eller bror? Uanset hvem det er, så finder du her en guide til, hvordan du kan glæde din skjortekriger med en knivskarp skjorte i julegave.

1. Find den rigtige model. Vi har gjort det nemt for dig med blot 4 at vælge imellem. Er din skjortekriger en Founder, Consultant, CEO eller Lawyer? Vores 4 skjortemodeller er skabt ud fra hver deres stoftype og vævning. Du finder en sammenligning af de 4 lige her: https://www.barons.dk/pages/compare. Vores Consultant og CEO er vores to bestsellere, så det er altid et sikkert hit.

2. Sådan finder du størrelsen: Slim, contemporary, super slim eller extra long?
Med 26 forskellige størrelser, har vi helt sikkert også en størrelse til din skjortekriger.
 
Du finder vores sizeguide lige her: https://www.barons.dk/pages/size-guide.

3. Bestil skjorten. Først vælges skjortemodellen, så pasformen og til sidst størrelsen. Du får altid 10 % på din første ordre, som ny kunde, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det gør du i bunden af vores hjemmeside.

Skriv til os - vi vil så gerne hjælpe! Er du stadig I tvivl? Så send os endelig en e-mail på customer@barons.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse. Vi lykkedes med 95 % af vores kunder. Hvis din skjortekriger allerede har købt skjorter hos os, så kan vi også finde hans størrelse i vores system.

Godt at vide:

Der følger altid et kort med vores eksklusive loyalitetspriser med din ordre, og på bagsiden finder du en vaskeguide. Vi tilbyder desuden altid fri fragt og ombytning i op til 100 dage.
Det er en gave med god samvittighed, for vores skjorter er produceret af den absolut bedste og mest slidstærke ELS PIMA bomuld. Alt på vores skjorter er i øvrigt OEKO-TEX® 100-certificeret, så du undgår skadelige kemikalier i miljøet og på din krop.

FØLG VORES MISSION

Vi sender emails på samme måde, som vi skaber skjorter: Fokus på indhold, kun det essentielle og altid værd at bruge tid på. Det er et løfte.

Vi kvitterer med 10 % rabat på din første ordre (kode sendes pr. mail)

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig nyheder og markedsføring. Du kan altid afmelde dig.

Hello You!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)